Nieuws

Holland Marinas | 03-11-2016

"Wat is het hier veranderd"! Is de afgelopen tijd misschien wel de meest gehoorde kreet in de jachthaven.
En ja, dat klopt, want we blijven als jachthaven graag in beweging!

Holland Marinas | 30-09-2016

54 appartementen en 14 patiowoningen geven het stadsaanzicht extra cachet, zeker als je dat combineert met de compleet gerenoveerde stadshaven.

Maasresidentie Roermond wordt in 2016 gerealiseerd in Herten, een rustige en groene wijk, op fietsafstand van het stadscentrum van Roermond. Door de directe ligging aan de Maas is het daarnaast de ideale omgeving voor watersportliefhebbers. Meer van het wandelen of fietsen? Ook hiervoor leent de landelijke omgeving rondom Herten zich prima. Langs de appartementen en jachthaven worden een openbare wandelboulevard en diverse wandelpaden aangelegd met uitzicht op de Maasplassen.

DBVDM | 30-09-2016

Met de lancering van onze nieuwe website zullen wij ook meer actief aanwezig zijn op social media. Daarnaast introduceren wij een nieuwe naam voor onze jachthavens en dagstrand. Onze jachthaven en Camping de Rosslag in Herten zal Roermond City Marina gaan heten. Onze jachthaven in Stevensweert veranderd naar Stevensweert Marina en Dagstrand de Kis in Stevensweert veranderd naar Stevensweert Beach.

Onze Facebook pagina is reeds aangepast naar de Holland Marinas Pagina voor de Jachthavens, camping en dagstrand van Maasplassen B.V. Op deze pagina zult u vanaf nu geïnformeerd worden over de laatste nieuwtjes van Holland Marinas.